Nagellacksnörd – skulle jag?

Nagellacksnörd – skulle jag?

Man kan nog säga att jag är en nagellacksnörd. Har man ca 3 hyllmeter i tredubbla rader så är det nog så… å andra sidan har ingen kvinna någonsin sagt att hon har för många nagellack – inte jag heller  🙂

Mina naglar har alltid vuxit snabbt, precis om mitt hår. Håret har jag ofta svurit över, däremot aldrig över naglarna. Det har lixom inte gjort något om de gått av, de har snart vuxit ut igen. Håret däremot har bara haft snygg frisyr korta perioder, eftersom det växer så fort och det då är omöjligt att hålla en snygg frisyr om man inte klipper sej typ varannan vecka. Nu har jag tröttnat på att klippa mej ofta och de flesta kommenterar också mitt långa hår positivt och tycker att jag ska ha så, så då får det väl vara så då.

För kanske tio år sedan fick jag äntligen tid att börja ta hand om mej själv igen och då vaknade mitt nagelintresse. Varje söndag hade jag min egna stund när jag omsorgsfullt valde nagellack och tog hand om mina tassar. Jag började testa olika olika märken för att se vilka som hade roligaste färgerna och som höll bäst i längden. Under vägen har jag även fått kontakt med olika tillverkare och får numera testa nya märken vilket är jättekul. Numera fixar jag naglarna den dag som passar och lite beroende på vad som ska hända under veckan.

Under veckan har det varit sk pressdagar, dagar då pr-byråerna öppnar upp och visar nästa säsongs nyheter. Självklart har det varit nyheter även på nagellacksfronten. Jag fick med mej några nyheter hem och fick även naglarna fixade under veckan vilket jag inte hunnit efter Kroatien, så de var helt naturella för en gångs skull. Så lyxigt att någon annan fixar tassarna åt en! Just nu är de mörkblå med lite rött från Yves Rocher, nageltjejen fick välja själv  🙂

Så kom då den lilla detaljen att ställa de nya flaskorna i hyllan… Det började med en hylla, sedan blev det snabbt två. Jag vägrade en tredje och tyckte det var för mycket, men Martin satte upp en ändå när nagellacken även började trängas i fönstret. Å nu tycker han att det är dax för en fjärde – men nu är det stopp tycker jag! Nu är det nog dax att börja rensa lite… kanske…

För det är ändå lite konstigt det där: hur många lack jag än har så finns nästan aldrig helt rätt nyans när jag behöver den. Jag har ju mina favoriter och det är nästan alltid nån rosa från Sally Hansen, Idun eller Depend – men ibland vill man ha det där lilla extra och exakt just DEN färgen och då hittar men den förstås inte. Ofta är det nog för att man inte riktigt vet vilken man faktiskt vill ha…

 

Ett svar på ”Nagellacksnörd – skulle jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *