Nästa projekt…

Nästa projekt…

När barnen var små var det väldigt praktiskt att ha ett torkskåp att hänga blöta kläder i. När jag var ensam och barnen var små fick jag plats att hänga två maskiner tvätt där. Det får jag inte längre…

Två meter man och nästan två meter x 2 killarna kräver ganska långa kläder, byxorna släpar i marken när jag hänger dem eller också tar de upp halva skåpet på egen hand. Så nu ska torkskåpet ut! Iofs fullt fungerande, så vill någon ha det är det bara att komma och hämta 🙂

Detta innebär att vi måste ha något annat system att hänga kläder, gärna ett väldigt rymligt. Så idag ska vi iväg och kolla på olika torkställningsvarianter. Jag vill inte ha någon lös, utan det ska sitta fast i väggen. Vi får väl se vad vi hittar.

Sen ska tvättstugan röjas. Det mesta ska plockas ur för att få bort skåpet. Tvättpelaren, med tvättmaskin och tumlare, ska ner på golvet på andra sidan tvättstugan. Då får vi dubbelt så mycket plats att hänga tvätt på, mot nu. Jag vill kunna hänga minst två maskiner tvätt samtidigt.

Medan vi letar grejer till tvättstugan så ska Junior iväg och skriva moppetesterna. Han har klarat två och har två kvar. Sen ska han börja repetera och när de tycker att han kan allt ska han skriva det stora testet. På onsdag ska han ut i trafik och köra och då är det bara testet på Transportstyrelsen kvar. SEN har han sitt moppekort!

Så det blir en dag med lite fix, men ganska lugnt ändå 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *