Nåt kul har hänt!!!

Nåt kul har hänt!!!

Jag är med på facebook och har varit det ganska länge. Redan från början hände en kul grej då jag hittade en kusin som jag inte haft kontakt med på många år. Idag hände en ännu roligare grej..
 
Jag får mail från en kille som jag aldrig hört talas om och han påstår att vi är släkt, typ sysslingar eller nåt sånt. Jag ber honom förklara närmare och då visar det sej att hans farfars far var bror till min mormor! Hur coolt som helst! Det roliga är att han bor i Västervik och jag varit i Gamleby hur många gånger som helst under de senate åren och då samtidigt besökt Västervik. Så nu kanske det är läge att träffas nästa gång jag är där, vilket blir runt v17.
 
Så himla kul!!! Nu ska han bara få förklara för mej hur sjutton lyckades hitta mej. Min mormor hette Olofsson, gick över till Eriksson, mamma hette sedan Carlsson och även Bengtsson och jag har gift mej till ytterligare ett annat namn. Så det kan inte vara lätt att hitta mej… Kul är det iaf!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *