Nationaldag med Lotta Bromé

Nationaldag med Lotta Bromé

Hade ni en härlig Nationaldag? Vädret var ju fantastiskt och alla människor var glada, det kan inte bli mycket bättre faktiskt!

Vi gjorde som vi gjort flera år, åkte till Radiohuset på Gärdet och tryckte in oss i Studio 55, för Kafferep med Lotta Bromé. I år var det tredje året som vi var där, med den lilla skillnad att Martin stannade hemma och istället var Senior och hans flickvän med. Plus att en gammal kompis också var där med sin dotter.

Första året var 2013, då en dam uppe i Norrland hade bakat för mycket kakor och P4 hjälpte henne att bli av med dem genom att bjuda på kafferep. Det var jättemysigt och med bra artister. Så vi åkte dit igen 2014. Då var det kaktävling istället och en jury bestående av bla Anna Book och Kjell Eriksson. Hela fyra Conchitor var där och Lill-Babs kröp upp i knät på Martin.

Förra året inföll Nationaldagen på en söndag, så då var det inget firande på Radion. Istället åkte vi till Varberg och krockade med den där älgen… Men just på Nationaldagen hade vi lyckats få tag i en bil och åkte till Ullared och köpte resväskor till vår Gambia-resa.

Men i år var det dax igen! Strax innan 13 satt vi återigen i Studio 55 och såg Lotta dra igång programmet. I år var det lite mindre publik men mer kakor! Även i år var det kaktävling och nu satt Carl-Jan Granqvist och Beatrice Ask i Juryn. Gäster var bla Ace Wilder och Christer Sjögren och så kom Stefan Löfvén förbi en sväng också. Kakorna var väldigt goda, men min favorit vann inte.

Jag pratade lite med Lotta och tog årets bild. Vi har hängt med varandra ett tag nu, räknade fram att det var 19 år sedan jag var med i hennes program då vi sågs första gången. Då hade vi inte många rynkor inte… det har vi idag, men bägge är betydligt fräschare och snyggare än för två år sedan. Lotta har gått ner massor i vikt och såg jättepigg ut.

När sändningen var över gick ungdomarna och jag längs Strandvägen och njöt av vädret. Vi tog en snabb koll i Kungsträdgården på Smaka På Stockholm och gick sedan förbi Slottet och vidare till Slussen. En rejäl promenad och den var så otroligt skön!

Det är faktiskt en kul grej att fira Nationaldag i en radiostudio, så jag tror nog att det blir nästa år också  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *