Never ending story

Never ending story

Några av er kanske kommer ihåg mitt ben?

Alltså… i januari fick jag ont i benet, rejält ont och man gjorde alla möjliga undersökningar men hittade inget fel. Nu i oktober var smärtan nästan borta. I fredags gick vi på mässan, länge… och gissa vad jag haft sen dess. Just det! Ont i benet igen! Men den här gången har ontet lixom flyttat sej lite och är mycket värre. Förut gjorde det bara ont när jag belastade benet, nu göra det mer eller mindre ont hela tiden och då och då känns det som någon sticker små citronpreparerade knivar i muskeln ovanför knät. T o m jag inser att jag nog ska ringa vårdcentralen imorrn… DÅ är det illa!

Jag trodde verkligen att 10 månaders ont var borta och så kommer det tillbaka 7 gånger värre. Det är faktiskt inte rättvist! 🙁

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *