Ni kan sluta leta!

Ni kan sluta leta!

Många klagar på sina män och ofta ser man olika citat på bla Facebook där det står hur den perfekta mannen ska vara. En del säger också att drömmannen inte finns och det är lika bra att sluta leta. Sluta leta kan ni absolut göra, jag har nämligen redan hittat den perfekta mannen och han är MIN!

Martin kanske inte är bildskön, vältränad, superrik osv… det är inte att vara perfekt om ni frågar mej. Den perfekta mannen för mej är någon som är stolt över mej, vill mitt bästa, älskar att se mej skratta, tröstar mej när jag är ledsen, gärna hjälper mej med det jag behöver, byter kanal på tv´n fast det är hans favoritprogram, köper mina galna idéer och inte känner det som en uppoffring att avsätta tid för min skull. En man som helt enkelt bryr sej om mej av hela sitt hjärta. Sån är Martin!

Många är kvinnorna som stått brevid oss i olika butiker och frågat om han är ledig när han uppmanat mej att handla något som jag tyckt varit fint. Senast igår. När vi stod inne i en av butikerna på en av Birkas båtar såg jag plötsligt en väldigt fin ring. Jag provade den och den satt perfekt, den var lixom gjord för mej. Martin tittar på mej och ringen och säger ”köp den då!” Damen brevid mej bara ler och plockar vidare med sitt. Så hittar jag ett matchande armband som också är jättefint och Martin frågar om jag vill ha dem och om jag isf inte ska ha ett par örhängen också. Nu börjar damen brevid mej att leta efter ett halsband som passar till och frågar var män som Martin finns. ” I Polen” svarar jag. ”Ojdå, däger hon, så långt kan jag nog inte åka”. Det blev inget halsband, trots damens hjälp – men ring, armband och örhängen blev det. Trots att jag hade enormt dåligt samvete för plånboken. Jag drar ju lixom inte in några pengar…

Men jag är så glad över mina nya smycken. De är från Edblad som jag ganska precis upptäckt och tycker är sååå himla fina! Jag var på deras pressdag i vintras och ser redan fram emot nästa. Visst har jag fått fina smycken? Av världens bästa man. Den perfekta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *