Oj! Det blev två timmar på banken…

Oj! Det blev två timmar på banken…

Träffade killarna i centrum efter skolan. Vi skulle träffas vid fotoautomaten och ta bilder till id-korten. Men fotoautomaten var borta!!! Så istället för 40 kr per bildserie och unge, fick vi gå till fotografen och betala 139 kr per bildserie och unge. Fyyy va sur jag va!!! Min budget täcker inte sånt.
 
På banken fick vi en av ”veteranerna” som tog hand om oss på bästa sätt. Bara att fixa killarna grejer med id-kort, bankkort och egna bankkonton tog säkert dryga timmen. Men då förklarade hon grundligt hur de skulle göra med telefonbank mm. De fick också en mini-lektion i sparande och förvaring av kort och koder.
 
Sen hade jag några tilläggsfrågor som tog ytterligare kanske en halvtimme. Vi jiddrade med konton som avslutade, startades och förbättrades. Flyttade över från en fond till en annan, som skulle vara bättre avkastning för Junior och en massa annat. Sånt där som man skulle gjort för flera år sen.
 
Nu är det iaf gjort, och även om det tog tid så är det skönt att ha allt fixat. Det var lixom på tiden! Nu kan det vänta några år till…
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *