Nu är den iaf såld!

Nu är den iaf såld!

Svärföräldrarnas lägenhet är såld! Till slut… det tog ”bara” 3 månader från första visningen.

Vi har alltså haft flera månader på oss att flytta alla grejer och städa ur, men det har vi ju självklart inte gjort… Lägenheten har dessutom stått tom sedan 20/2, men det är inte alls sant. Svärföräldrarna flyttade 20/2 men ganska mycket blev kvar i lägenheten, sånt som skulle slängas, sälja mm. Vi tyckte det gick trögt med försäljningen och hade gott om tid på oss.

Nu är det ägarbyte redan 8/5, om mindre än två veckor, och nu har vi definitivt inte gott om tid längre. Snarare tvärtom eftersom vi har lite för mycket att göra här hemma för att kunna släppa allt och städa ur lägenheten.

Martin och Senior har iaf varit där idag och hämtat en del av Martins grejer som blivit kvar där. De har också varit och slängt en hel billass med trasiga möbler och annat. Ett lass till med Martins grejer får det bli, men sen har vi iaf hämtat allt som är hans. Sen ligger en soffa och en bokhylla ute till försäljning/bortskänkes. Får vi inte grejerna sålda blir det att köra dem till någon second handbutik. Då är det ”bara” städning kvar och det hinner vi helt enkelt inte. Tur att Martins föräldrar är pensionärer så att de kan göra vad som krävs innan ägarbytet.

Nu har vi iaf ett problem mindre… tack o lov!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *