Nu är jag iaf vuxen!

Nu är jag iaf vuxen!

40 = tantkontroll = mammografi = vuxen!

Jag har varit på mitt livs första mammografi och hittat ännu flera fördelar med att ha små titts. Man står där med bar överkropp och visar sej ur alla möjliga vinklar. Sen ska man in i den där maskinen… Sköterskan tittar på mej och frågar: Är du opererad och har implantat? Ähum… Nääää, jag ser ut så här. Ok, ja, jag kunde ju inte se några ärr… säger hon då 🙂

Så tar hon min högra DD-kupa och lägger in i maskinen, eller bökar in i maskinen kanske är en mer rättvist beskrivning. Det tar ett tag innan hon får allt på plats och vi konstaterar bägge två att ”taxöron” är enklare att handskas med. Det ska tas fyra bilder och tar en liten stund innan behagen ligger så pass bra att bilderna är tagna. I normala fall ska det ta två veckor innan jag får svar ”men eftersom Du är så hmmm…”fyllig” kanske bilderna inte blir så skarpa och då vill läkaren kanske att du kommer tillbaka för nya bilder”.

Alltså är det en massa fördelar med små ”behag”; de går lättare in i maskinen, ger bättre bilder, får plats i kläder, ger ingen ond rygg mm mm. Guuud va jag skulle vara snygg i en C-kupa… suck!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *