Nu är jag på g!

Nu är jag på g!

Nu känns det som att jag är på rätt väg igen när det gäller vikten. Vi satte ju igång igen ”på riktigt” för ett par månader sen och visst har jag gått ner ett par kilo. Men det har varit seeeegt!

Sedan midsommar har vi följt programmet och skrivit vår checklista och även om det inte syns särskilt mycket på vågen, så känns det bra. Vi äter som vi ska och håller oss inom vår PP-budget.

Någon gång i veckan flippar vi ut, men i övrigt håller vi oss på mattan. På fredag ska vi på bio, då ska jag ha en godispåse – så är det bara! Men det ska nog gå bra ändå  🙂

För det är ju så att om man mår bra och är avstressad, då fungerar viktminskningen bättre. Jag har iaf stått still och inte ökat något i vikt, nu är det dax att vända trenden neråt. På fredag ska jag förmodligen börja måla köket och målning är rena terapin för mej. Så jag hoppas att det ska ge mej en liten skjuts på vägen.

Jag har ingen direkt tidsplan. Men 8-10 kilo till nästa sommar skulle inte sitta helt fel. Går det så går det. Första målet är 2 kg, då ska jag få komma iväg på massage har Martin lovat. Sen tänkte jag ge mej själv en belöning för var tredje kilo eller nåt sånt. Det är 7 kg till min målvikt. Jag hoppas verkligen att sjukdomar, stress och sorg håller sej borta nu. Då ska jag nog klara det. Den här gången SKA det gå!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *