Nu börjar det…

Nu börjar det…

Nu känns det verkligen att vi har högsäsong på Viktväktarna. Efter semestern är jag faktiskt helt och hållet utvilad och det är tur det… att vi dessutom startade med bara en halv arbetsvecka när vi kom hem var riktigt smart. Igår körde vi igång terminen på riktigt, det blir nu 6 klasser i veckan. Med det menas att 300-500 pers ska passera min kassa under en och samma vecka. Många baciller blire…

Så jag måste verkligen vara utvilad, få den sömn som krävs och framför allt hålla mej frisk! Ingen av oss får bli sjuk, det har vi lixom ingen lösning för. Så är det att vara egen företagare.

Igår hade vi 46 personer varav 12 nya, nästa vecka är vi nog upp i ca 60 kan jag tänka mej. Ikväll är det Tullinge som gäller och där är det alltid mycket folk, så redan ikväll blir det nog runt 60 pers. Hur många nya, får vi se. Så nu gäller det att äta bra mat, så man orkar. Fixa alla ”måsten” innan lunch, så man kan vila lite innan jobbet. Allt går ut på att klara av jobbet just nu och på ett bra sätt ta hand om alla nya och gamla medlemmar. Vi har ett jättebra program, resten hänger på mej och Martin. Ska vi behålla medlemmarna måste vi göra det där lilla extra. Just den här veckan lottar vi ut små grejer som vi köpt i Egypten.

Alla mail vi får från medlemmarna visa att vi är på rätt väg. Men inget är så bra att det inte kan bli bättre! Alltså försöker vi hela tiden hitta nya vägar för vår verksamhet som ska göra att både vi och medlemmarna utvecklas.

NU börjar det och vi är laddade till tänderna  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *