Alla borde ha en Martin :-)

Alla borde ha en Martin :-)

Jag har världens bästa sambo! Så är det bara!

Inte nog med att han tagit till sej mina barn som sina egna och dessutom gillar mina extraungar så pass mycket att de får följa med oss på semester… Han gör ALLT för att vi ska ha det så bra som det bara går.

Mitt ben har ju trasslat sedan i januari förra året, efter Melissas behandling har det varit så gott som bra och då vågar jag ju inte riskera att få ont igen. Så han går utan knot ut med hunden på långpromenad ensam varje dag, trots att jag vet att han egentligen vill ha sällskap. Han ger mej tid att vila en stund varje eftermiddag för att jag ska vara pigg på jobbet. Han lagar all vår mat och skriver min checklista. Han peppar och pushar oss alla och ser till att vi alla mår så bra som det går. Han skjutsar killarna hit och dit alla möjliga timmar på dygnet.

Jag har det riktigt bra! Alla borde ha en Martin som talar om för en att man är vacker, älskad, bra och duktig. Jag försöker göra detsamma tillbaka, men inser att han är mycket bättre på det. Han är verkligen lycklig som har oss och visar det på alla möjliga sätt. Jag har svårt att ta till mej att man kan vara lycklig tillsammans med oss, men försöker acceptera faktum. Jag har också svårt att ta till mej och tro på alla fina ord, men försöker verkligen att göra det. Annars är det ju en kränkning för honom…

Jag trivs med mitt liv och är glad över att vi fann varandra. Glad över att just Martin hittade till vår familj och accepterar oss precis som vi är. Vi trivs tillsammans och har det roligt ihop hela familjen och alla andra som är med oss. Jag hoppas vi får tillbringa resten av livet tillsammans. Du är en pärla och du är min!

.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *