Nu kan snön komma!

Nu kan snön komma!

Baileys passar grinden åt oss när vi höstpysslar

Så är allt skräp kört till sopen också! Nu är det färdigt ute i trädgården och vintern och snön kan komma när den vill. Vi är redo! Å natten mellan torsdag och fredag nästa vecka är det tydligen dax…

Jag tycker som bekant inte om hösten och vintern. Men den här gången verkar det bli annorlunda och jag kan tom se fram emot en del grejer. Till att börja med handlar det en hel del om Minior. Vi kommer att ha någon att baka pepparkakor och julpyssla med! En liten människa som faktiskt uppskattar alla mina tomtar och galenskaper kring advent och jul. Det var ett tag sedan  🙂

Dessutom ska vi åka till fjällen! Vi är bjudna att följa med till Ramundberget i februari med allt betalt! Som jag sagt förut; jag har bloggen att tacka för väldigt mycket! Det här gången en hel äventyrshelg med skidåkning både på längden och tvären och en hel del annat också. Jag älskar Norrland och den svenska fjällvärlden, men är där alldeles för sällan. Innan barnen föddes åkte jag skidor, men nu är det länge sedan. Martin har inte varit norr om Uppsala, men ska nu äntligen få se något av det vackraste som Sverige har att bjuda på. I februari drar vi iväg och jag längtar, trots att det både blir snö och kallt!

Sen dyker det väl upp en del event på vägen också hoppas jag. På så sätt ska nog våren komma snabbare än ögat och solen återigen värma mej. Man måste ha saker att se fram emot när en jobbig period väntar. Hur gör du för att klara årstider som du inte gillar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.