Nu kör det ihop sej igen…

Nu kör det ihop sej igen…

Jag har ett kökgolv! Ett helt!!! Det känns hur bra som helst. Imorrn kommer snickarna och lyfter tillbaka mitt kök igen. Sen blir det champagne tror jag!!!
 
Men nu kör det ihop sej i mitt liv igen. Jag har redan mycket jobb, men har ändå tackat ja till att göra några marknadsundersökningar och som vanligt har man för få dagar på sej. Jag ska göra fem undersökningar helst innan imorrn, men i värsta fall i helgen. Tre av personerna har jag redan fått tag på, men det saknas fortfarande två… ska försöka hinna fixa det idag.
 
Killarna behöver hjälp med två olika skolarbeten och jag känner brist på engagemang och ork. Men det är ju bara att skjuta den känslan åt sidan och jobba på. Ska vila en liiiiten stund nu, innan jag ska fixa mellis till grabbarna som ska iväg och träna. Junior och hans kompis ska köras till simningen om en timme ungefär – där kanske jag kan fixa en undersökning…. håll tummarna!
 
Sen ska jag till skolan kl 18.00! Prick! Jodå, har fått svar från rektorn. Hon ville träffa mej och snacka över en fika. Så det känns bra!
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *