Nu så…

Nu så…

Tänk att vi klarade även december utan minsta gnutta snö! Jag är tacksam för varenda dag utan det där vita, läskiga som måste skottas bort. Min rygg tackar så väldigt mycket  🙂

Skulle snön komma nu, som man hotar med till nästa helg, så känns det ganska ok. Då kommer vi iaf bara att ha snö och kallt i max tre månader, inte 5-6 som det varit de senaste tre åren. Å andra sidan kan det lika gärna vara så här tycker jag. Är det ingen vit jul, kan snön låta bli att komma alls.

Det som är bra med snöfri vinter är att man kan ha vanlig skor på sej när man är ute med hunden, typ gympadojor alltså. Har nog bara haft vinterskorna en eller två gånger i går, och då för att det vara jäkligt kallt inte pga snö. Hade jag kunnat så hade jag faktiskt varit ute och sprungit hela vintern. Men nu får jag ju inte det och det är enormt frustrerande!

Men igår hämtade Martin hem sina föräldrars crosstrainer och ställde i vårt vardagsrum. Det var vad Dr Torsten rekommenderade och trodde skulle fungera för mej, så nu får vi se… Jag testade 5 minuter och det var väldigt skönt att få sträcka ut hela kroppen och gjorde inte ett dugg ont. Får väl ta några minuter om dagen till att börja med och kanske med sko bara på ena foten så benen blir lika långa.

Det ska bli väldigt intressant att använda skorna när jag fått dem fixade. Man undrar såklart hur mycket tre centimeter i benskillnad faktiskt gör och hur det kommer att kännas att ha lika långa ben. Att det kommer att kännas i ryggen är väl ganska självklart, en del träningsvärk kanske det också blir när belastningen är en annan. Om några veckor vet vi.

De här två veckorna med nästan total vila har iaf varit bra för min hälsporre som bara känns pyttelite nu. Alltid nåt! Bara ryggen gör lite mindre ont så är jag nöjd och det kommer i bästa fall crosstrainern att fixa åt mej. Det ska bli så skönt att få röra på sej igen! I bästa fall kommer jag ganska snabbt att se fler effekter, som att midjan blir mer synlig och hullet lite fastare. Så som jag såg ut i somras… då var jag nöjd  🙂

Idag är alltså en betydligt bättre dag än igår. Svackan var inte större än så och det är ju helt ok… då går det ganska snabbt över. Jag har ett bra liv, så är det bara – lite skavanker här och där får man väl räkna med. Idag är en ny dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *