Sista lediga dagen

Sista lediga dagen

Jag har precis som många andra varit ledig sedan fredagen innan jul och idag är sista dagen på den långa ledigheten. Imorrn börjar allvaret igen och det är bara att gilla läget. Nu jobbar jag ju bara 2-3 dagar i veckan, så det är klart hanterbart… men det är klart det är behagligare att bara lulla runt och vara ledig  🙂

Idag är det måndag och första vägningen för året, dagen då resultatet stäms av med året innan. Å jag kan väl känna mej rätt nöjd tycker jag. Jag har gått ner ett par kilo sedan januari förra året och kan konstatera att advent är värre än jul. Det var nämligen under advent vågen blev elak, men det är under jul och nyår som jag gått ner. Bara något hekto, men ändå! Sedan jag började använda Viktväktarnas app förra veckan har jag tagit bort 7 hekto, det är himla bra för att vara mej!

Så nu har vi planerat matsedeln för två veckor framåt och ska idag handla det vi behöver under veckan. I stort sett är det bara raka vägen framåt, men ett par avvikelser kommer att dyka upp… födelsedagar! Det är januari allt händer, kan man väl säga. ALLA fyller år! Vi börjar med Martin på fredag och sen är det lugnt en vecka innan min mamma, Junior och jag fyller år på samma gång.  Men sen är det över för den här gången.

Det är januari = nyårslöften och vi kommer att få häcken full på jobbet. Så månaden kommer mest att gå ut på jobb, vår vikt och en massa födelsedagar. Så kommer det lite läkarbesök och event emellanåt också, för att lätta upp lite lixom…

Det blir nog bra det här  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *