Nu väntar vi…

Nu väntar vi…

I morse var vi faktiskt på benen riktigt skapligt och gick ut med Baileys och fixade ordning oss. Vi skulle nämligen på marknad i Byxelkrok. För att få parkering där måste man vara ute i god tid. Så vi var där strax innan 11, parkerade vid ICA och gick ner en sväng på marknaden. Det blev inga fynd direkt, bara ett gäng vykort. Det brukar vi köpa och använder sej som gratulationskort under året.

Vi handlade på ICA och tittade in på Valles i Kroken för att köpa batterier, som inte fanns… sen hem, fixa lunch och röja lite. I kväll kommer nämligen både mina föräldrar om mina barn! Senior har varit iväg på SM i Eskilstuna. Han har skjutit ligg, ställning och fält under tre dagar. Ingen pallplats, men helt ok för att vara första gången. Han är supernöjd och längtar till nästa gång. Junior har varit på Gotland och sitter nu på båten till Oskarshamn, där han blir upphämtad av mormor och morfar. Så om några timmar är hela gänget samlat igen och Baileys kommer att bli helt galen av lycka  🙂

Så jag har plockat av lite och dammsugit. Här är alldeles för mycket grejer, men eftersom det inte bara är mina grejer så kan jag inte gallra ur som jag gjort hemma. Jag upptäckte när jag dammsög hur illa jag tycker om att kryssa mellan möbler och hur mycket längre tid det tar att städa när man har mycket grejer. Å då blev jag ännu mer nöjd med allt vi gjort hemma. Jag tycker verkligen inte om saker!

Så nu sitter vi här; mätta och väntar på gänget. Tror vi ska lyssna lite på en ljudbok medan vi väntar. ”Att aldrig fucka upp” av Jens Lapidus ligger i spelaren just nu. Vi har lyssnat på lite drygt hälften och den är faktiskt helt ok. Vädret är fortfarande inte jättebra, så vi kurar inne å då passar det bra att lyssna på ljudbok.

Ska bli skönt att få hit ungarna. Bägge låter riktigt nöjda med sina äventyr och sin sommar så långt. Det var länge sedan vi var samlade allihopa, det var midsommarhelgen senast. Men det är väl så det blir framöver? Killarna håller på att skaffa sina egna liv. Nu får vi iaf två veckor tillsammans och det ska bli riktigt mysigt.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *