Ny Plopp!

Ny Plopp!

 

För några veckor sedan kom Cloetta med nya smaker på Plopp, bla lakrits… lakritsnörden (jag) kastade mej över paketet och startade min avsmakning. 2 av 4 fick VG  🙂

Några gånger om året kommer Cloetta med nyheter och då har jag förmånen att få testa dem. Så lyxigt! När det är lakritsnyheter hoppar jag jämfota av spänning, typ… den här gången var det alltså Plopp som fick en uppdatering. Utgångspunkten är den hederliga ploppchokladen som nu finns som en ren mjölkchokladkaka och tre varianter där chokladen mixats med småbitar av Kexchoklad, Gott & Blandat och Djungelvrål.

Djungelvrålen åkte förstås in i munnen först och den var helt ok, fast den hade blivit en fullpott om djungelvrålet varit i kolaform… jösses så gott! Plopp ska ju lixom ha den där flytande mittkärnan, eller hur? Även den med Gott & Blandat var helt ok, den smakade verkligen Gott & Blandat. Men som sagt; jag saknade det där kletiga och goda i mitten.

Plopp Mjölkchoklad var lixom bara en plopp som saknade geggan och med kexchoklad var det ganska intetsägande. Jag kanske är gammal och tråkig, men Plopp ska vara Plopp! Ändrar man den så ska man ändå behålla den kletiga i mitten, då kan man lägga till vilken smak som helst. Jag är alltså inte jätteimponerad, men choklad är ju choklad och går ner oavsett  🙂

I samma paket låg även en uppdatering av Gott & Blandat med 30% mindre socker, två olika varianter som var riktigt goda! Ja, jag är en godisråtta och då är det ju bra om sockret minskar när jag ändå inte kan låta bli att äta. Plopp saltlakrits är fortfarande min favoritplopp. Vilken är din?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *