Nya friska tag!

Nya friska tag!

Vågen börjar visa otrevliga siffror igen och den där 60-strecket som jag så stolt gick under i juni och aldrig skulle gå över igen… ja, det är ju passerat. Inte med råge, men lite… och det gillar jag inte!

Jag har inte brytt mej alls och gått upp ungefär 2 kg på ganska kort tid. Så igår fick jag nog och lovade mej själv att gå minst 7000 steg om dagen igen. Å efter en halvtimme på löpbandet kändes allt mycket bättre. Jag gillar ju att röra på mej och känner i hela kroppen hur bra jag mår av det. Ändå ligger jag hellre på soffan och kollar på tv… man är lite konstig.

Jag har lyckats fixa min halvtimme även idag. Samtidigt som jag kollade på något totalt intelligensbefriat program på TLC. Det är en himla bra kanal om man vill ha något att slötitta på medan man gör annat. Som Cake Boss, har ni sett det? Ett bageri som gör helt otroliga tårtor enligt kundernas lite udda beställningar.

Så nu har jag alltså klarat två dagar… imorrn och på lördag borde det inte heller vara några problem. Sen får vi se hur det blir på Söndag när Minior är här och vi inte ska göra något speciellt. Men man kan ju alltid ta en sväng med hunden tillsammans med Minior.

Det känns skönt att ta sitt förnuft till fånga igen. Att röra på sej känns bra i kroppen och begränsar jag bara skräpmat och godis till lördagarna så behöver jag inte heller tänka särskilt mycket på vad och hur jag äter. Så snart är jag nog nere på mina 59 igen och det ska jag hålla fram till jul. Efter nyår är tanken att jag ska gå ner något kilo till och sen får vi se.

Det är ju det som är så bra med Viktväktarna. Att det inte finns några förbud eller konstigheter, bara sunt förnuft. Å som färdig har man lärt sej hur man ska leva för att hålla sin nya vikt och går det då åt fel håll hinner man stoppa det innan det går för långt. På Viktväktarna får man nämligen gå 6 extra veckor för att lära sej att hålla vikten och det är VV rätt ensamma om.

Jag vet ju att det funkar, man får bara inte slappa till sej för länge och det gjorde jag den här gången. Men nu är jag på banan igen, INNAN jul – det är viktigt! Då börjar jag nästa år på den vikt jag vill  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *