OK, nu ska jag förklara

OK, nu ska jag förklara

Jag är sedan länge medlem i Kristdemokarterna, sedan 1998 närmare bestämt. Vilken medlem som helst får skrivs motioner till vårt stora ”årsmöte” som har motionstid vartannat år. Vi kallar dessa möten för Riksting. Då träffas ca 700 ombud och diskuterar vilka förändringar man vill göra både inom partiet och i Sverige. På Rikstinget väljer man också ledamöter till partistyrelsen.
 
Jag som medlem har alltså skrivit en massa motioner som delegaterna på Rikstinget måste ta ställning till. Det är inte för att jag har någon särskild ställning inom partiet, utan för att jag är en engagerad medlem. Jag har alltid skrivit många motioner oavsett om jag varit aktiv politiker med uppdrag eller ej.
 
Jag tror att alla partier gör likadant, åtminstone hoppas jag det…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *