Inte många timmar kvar nu och massor att göra!

Inte många timmar kvar nu och massor att göra!

Har precis lämnat barnen och Baileys hos mormor och morfar. Eftersom jag åker klockan 7 imorrnbitti, är det smidigast om det redan är bortlånade då.
 
Så nu ska jag packa klart, städa av lite och lägga mej tidigt. Packandet är ett problem! Nu har jag två olika alternativ till festen på fredag. Antingen blir det en aprikos dräkt; kort klänning med lång kavaj eller också blir det en knallröd dräkt; långbyxor med kort kavaj. Men tar jag den kanske jag blir förvväxlad med Gudrun Schyman… man vet ju aldrig  😉  Jag tar nog med båda för säkerhets skull, så kan jag välja på plats.
 
Innan jag lägger mej ska jag lägga in lite nya bilder också. Junior tog nya porträttfoton på mej, så jag kan ha en schysst presentationsbild här på bloggen. Vi får väl se om jag godkänner någon… det blir ju inte alltid som man vill lixom. Ni lär ju märka om det blir nåt.
 
Bäst att skrida till verket!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.