One down, One to go…

One down, One to go…

Ok, då är en av de två jobbiga dagarna avklarade. Gårdagen blev en succé! Senior var så otroligt glad och nöjd. Å vet ni? Från och med idag har jag inget försörjningsansvar över honom längre… Från och med idag är han myndig och inte längre studerande. Han förväntas alltså att klara sej själv… så han har anmält intresse för sin första egna lägenhet. Den kommer han iofs inte att få eftersom 100 pers är före honom i kön, men ändå  🙂

Iaf… om gårdagen…
Martin stod i köket från ca 7.30 och bakade Budapesttårtor. När vi skulle ta emot Senior utanför skolan kl 12, var Martin tvungen att passa ugnen där sista tårtan stod på gräddning. Så vi andra gick iväg och Martin kom efter när tårtan var klar. Han hann precis se Senior springa ut och tog emot honom tillsammans med oss andra. Sen fick Senior åka fin bil hem, medan de flesta andra i hans klass åkte lastbilsflak. Tur han inte gjorde sällskap med de andra, deras flak gick nämligen sönder och de blev avslängda på helt fel stället och är nu betalningsskyldiga för att flaket gick sönder… Men Senior fick åka en gammal A-ford från 30-talet hem och var nöjd och glad  🙂

Sen hade vi lugnt någon timme, så vi kunde ställa ordning maten och Senior kunde vila lite. Den första som kom var en total överraskning för honom, det var nämligen hans chef från Mc Donalds. Han kom lite för de andra för att de skulle hinna prata lite och för att han skulle iväg på släktträff och var tvungen att åka ganska långt. Senior blev superglad! Sen trillade det in folk lite pö om pö hela dagen och eftermiddagen. Barnens Farmor och Farfar som kom bland de första gick sista, kul att de trivs hos oss.

Alla åt, pratade och umgicks och verkade ha riktigt trevligt. Två av min extrabarn från Skåne kom och Junior fick vara en riktigt jobbig lillebror och satt och störde dem hela tiden. Jag blir så glad att ungarna fortfarande har kontakt och tycker så mycket om varandra. Mina fem barn är de finaste som finns! Å nåt rätt har jag väl gjort eftersom de fortfarande vill hälsa på oss.

Klockan 20 hade alla gått hem till sitt, då räknade Martin ut att 38 personer hade passerat vårt hem under dagen. Å ändå tog inte maten slut! Så idag får vi leva på rester och hoppas de tar slut, har ingen lust att leva på potatissallad och Budapesttårta i flera dagar. När alla gått städade vi av och kollapsade sen i soffan. Senior var helt slut och gick och la sej vid 21.30, jag låg i soffan och halvsov och somnade helt redan vid 22.30. Å idag sov vi läääänge. Tyvärr vaknade Senior superförkyld, så han får bo i tv-soffan idag.

För imorrn måste han ju vara pigg! Då är det ju invigningen av skytteklubben! Så imorrn SMÄLLER det! Då MÅSTE vi ha fint väder….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *