OS börjar!

OS börjar!

Idag har det varit nåt slags konstigt väder, varken varmt eller kallt, varken sol eller regn. Allt har varit mittemellan nånstans. Så vi har haft en varken-eller-dag vi med. Vi har lagt pussel, tvättat, handlat, åkt med skräp och lite annat. Två promenader har det också blivit förstås.

Nu sitter vi och väntar på att OS ska sätta igång. Jag har köpt choklad till mej, Martin ska äta popcorn och Senior ska festa på glass och Ahlgrens Bilar. Till allt detta blir det Cola Zero till oss och vanlig Cola till Senior. Sen ska vi bara försöka att hålla oss vakna under heeeeela invigningen.

Lättare sagt än gjort för Senior… han var uppe klockan 4 imorse för att åka iväg med grannen och hämta upp nät. 200 flundror senare var han hemma, duschade, åt en andra frukost och drog iväg till pensionatet för att jobba kl 9-15. Väl hemma igen bjöds han på middag inne hos grannen, nyfångade flundror är en delikatess! Så efter en så lång dag kan man ju undra hur länge han ska lyckas hålla sej vaken  🙂

Imorrn ska vi ta en liiiiten sovmorgon, springa ut med hunden lite snabbt och sen dra upp till norra udden. Det är marknad i Byxelkrok! Jag älskar marknader! Jag handlar inte så mycket, men tycker om atmosfären och att gå där och titta. Vi åker tidigt så att det inte hinner bli så trångt. Det enda som finns på inköpslistan är polkagrisstänger; en med hallonlakrits och en supersur. Eller en… vi ska nog köpa några stycken att ha hemma  🙂

Men det är i morgon det, nu är det strax dax att bänka sej framför tv´n. OS är en höjdpunkt för oss, vart fjärde år är det sport för hela slanten under några veckor. Men några guldmedaljer för Sverige har jag svårt att se, däremot ett gäng medaljer. Jag hoppas särskilt på Tumba-pojken Michel Torneus. Jag antar att hans mamma Nina sitter i publiken, häftig känsla att se sin grabb tävla i OS! Men sen hoppas jag att tjejfotbollen tar medalj också och någon ryttare och någon skytt. Ska bli spännande att se. Vad tror ni? Blir det några guld? Blir det några medaljer alls?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *