OS-medaljör inviger nya skytteklubben!

OS-medaljör inviger nya skytteklubben!

Som ni kanske kommer ihåg håller jag på att planera för invigningen av vår skytteklubb. Vår klubblokal brann ner totalt sommaren 2010 och efter mycket om och men kommer den nya stå klar för invigning i juni. Så förra veckan la jag fram min plan för skytteledaren som godkände allt rakt av. Då var det bara att tuta och köra och jag bjöd direkt in ett gäng av mina kontakter till att vara med i en sk kändistävling. Jag letade även fram kontaktuppgifter till de som jag önskar ska klippa bandet och nu har en av dem hört av sej!

Vi får en OS-guldmedaljör som invigningstalare! Jonas Jacobsson, Guldmedaljör i Paraolympics kommer att vara en av dem som både ska skjuta i tävlingen OCH klippa bandet. Jag har en till på lut, men inväntar svar. Skulle även denna säga ok, då är det verkligen toppen!

Jag har fått ett nej, pga tidsbrist, men flera kanske/förmodligen. Det bästa med skytte är att ALLA kan vara med och därför har jag bjudit in personer med funktionshinder, olika åldrar och kön. Det härliga är ju blandningen och att hinder undanröjs när man hjälper varandra.

I bästa fall får jag fler positiva svar de närmaste dagarna. I nuläget är alltså Tomten, Dogge och Jonas Jacobsson klara. Ska bli spännande att se vilka fler som vill möta dessa mästare i en alldeles egen tävling  🙂

10/6 kl 12.00 SMÄLLER det, rent bokstavligt  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *