Överlevde natten

Överlevde natten

Jag sov faktiskt riktigt gott inatt, men drömde konstigt. Jag drömde att jag såg en stor hund som hoppade från en balkong för att hoppa över till en kompis på en annan balkong, men missade och trillade ner två våningar. Hunden landade på ryggen och slog i huvet i ett räcke. Sen låg den bara där och gnydde. Vi kunde inte komma in i lägenheten eftersom det var låst och ingen hemma. Så det blev till att ringa polis och djurambulansen. De fick avliva hunden direkt. Jobbigt att drömma om detta och jag undrar så vad det betyder? Nån som vet?
 
Jag var upp med Junior 6.30 för att få iväg honom till tävlingarna. Sen somnade jag om och vaknade av Vännens sms kl 8.15. Lyckades slumra lite och vaknade igen 9.05 när morfar ringde (två gånger dessutom). Jag älskar telefoner…
 
Nu ska jag bada, äta frukost och sen sätta mej med deklarationen. Jag HATAR att deklarera, man ska inte ha aktier eller eget företag – då blir det minsann inget litet sött kryss! Nähä, då blir det gråt och tandagnisslan innan allt är klart! Så det ska jag roa mej med idag.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *