På fredag har jag tid!

På fredag har jag tid!

Just nu är det en himla massa som ska fixas innan vi drar iväg till Egypten. Jag ska söka några stipendier till killarna, göra beställningar till jobbet, få behandling av mina axlar och benet, göra helt klart på gästtoan, samanställa en insättning för jobbets räkning, ”banka” pengar, skicka klassrapporter och lite annat smått och gott.

Jag har inte fattat att det är julafton på fredag utan säger hela tiden ”Jamen, på fredag har vi inget för oss DÅ kan vi göra det eller det”. Sen tittar Martin på mej med en sån där mysko blick och suckar lite… DÅ går det upp för mej att det är julafton på fredag. Detta har hänt några gånger nu… nu behöver jag inte ens säga fredag han bara tittar på mej å skrattar  🙂

Men vi har faktiskt tid på fredag! Killarna äter grötfrukost med sin farmor och farfar på morgonen och brukar bli borta till lunch ungefär. Då hinner vi nog åka och handla lite, fixa beställningar och söka de där stipendierna och lite annat. Det kommer inte se klokt ut att man sitter med detta på julafton, men vaddå? Vem har sagt att man måste fira jul HELA julafton???

Så jooooo, jag har faktiskt tid på fredag – jösses va jag kommer få mycket gjort!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *