Påskfirande á la oss :-)

Påskfirande á la oss :-)

Idag är det alltså påskafton och alla människor verkar frossa i godis och mat. Vi har inga speciella traditioner kring varken påsk, jul eller midsommar som vi tvunget måste hålla oss till utan det blir lite som det blir.

Igår kväll delade vi ut påskäggen så att vi skulle kunna äta upp det eventuella godiset till fredagsmyset framför tv´n. Junior fick ett par löparbyxor och lite naturgodis, Senior fick en bok om Freddie Mercury och lite smågodis och Martin fick ett gäng nya strumpor och pyttelite godis. Själv fick jag lakrits/hallon/vanilj och roibos te och fyra Salmiakki. Helt perfekt! Teet kommer att räcka länge, chokladen över helgen typ, har ätit upp1,5 hittills. Så den här påsken blir det inte alls så mycket godis som det oftast blivit förr om åren.

Idag åkte vi till mina föräldrar och åt lunch. Inte heller det särskilt traditionellt, men lite ägg och sill blev det iaf. Jag höll mej mest till potatisen och den kallrökta laxen och skippade varmrätten som var kyckling. Jag var mätt och belåten men hade inte ätit några större mängder, inte så där stoppmätt som man kan/brukar bli på påsk och jul.

Vi satt i solen en bra stund och fick till och med lite färg på näsan. Sen testade vi min mammas löpband, eftersom vi blivit lite sugna på att köpa ett eget. Jag gillar att ta promenader, men när vädret är som det är så vill jag vara helt säker på att kunna gå när jag vill utan att bli dyngsur av regn. Baileys testade också och med lite träning så kommer det nog att funka alldeles utmärkt även för honom. Jag kommer ju inte att kunna gå med honom på 2-4 veckor efter operationen och då kan ju löpbandet vara ett alternativ för oss båda. Så nu har vi hittat ett på Blocket som vi ska titta på imorrn.

Just nu är jag och Martin ensamma, men Junior skulle vara hemma med oss ikväll. Då blir det tv-mys och hummer, räkor och kräftor till middag. Vi behövde rensa i frysen lite och bestämde oss för att ha en skaldjurskväll  🙂

Hoppas ni har en fin påsk med mycket kärlek och mys.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *