Patetisk sosse-pappa

Patetisk sosse-pappa

Idag kom en liten söt pojke fram till mej. Han var ca 1 år och ursöt!!! Har knatade rätt in i min valstuga och fram till mej. Jag pratade lite med honom och gav honom en hink och en spade. På hinken och spaden har vi en dekal med kd-loggan. Han blev ju jätte glad!
 
Så kom pappan… först sa han tack och sen blev han alldeles stel. ”Jag är ju anställd av socialdemokraterna, den där kan han inte ha”. Han tar hinken från pojken, som blir jätte ledsen.
 
Jag föreslår att han kanske kan pilla bort dekalerna så pojken ändå kan använda hinken och spaden. Men se det gick inte… pojken fick istället en plastros att leka med.
 
Hur kan man vara så inskränkt? Hur illa mår egentligen pojken av att leka med en hink som det står KD på? Jag tyckte så himla synd om grabben, han fattar ju inte vad han gjorde för fel som inte fick behålla sin present.
 

2 svar på ”Patetisk sosse-pappa

  1. …är inte min grej! Har oxå gjort det idag, men känner mig inte bekväm med det, skriver hellre insändare! Tack förresten för tipset om årsbok, kanon! Det ska jag införa! Kram Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *