Polisen kom förbi

Polisen kom förbi

Jag är mästare på att få hot under valrörelsen, mest av äldre damer… Idag kom polisen förbi och presenterade sej. Vi fick direktnummer till både dem och securitas om något skulle hända. Det känns himla skönt att veta att de finns där och att de kommer snabbt vid behov.
 
EMU-valet var värst. Ni vet när Anna Lind blev knivskuren. Dagen innan hade jag blivit hotad av en dam, så illa så jag klev upp till vår valledare och sa att jag inte ville stå något mer. Å sen händer detta med Anna Lind… jag var ganska spak då kan jag väl säga…
 
Jag kan tänka mej att detta val blir ännu värre. Än har jag inte märkt något, alla har varit trevliga och väldigt nyfikna. Men mellan partierna är det inte alls lika ”mysigt”. Vänsterblocket och högerblocket säger inte många ord till varandra.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *