Personal shopper för män!

Personal shopper för män!

Förra veckan var det alltså ett helt gäng pressvisningar. Jag var på 11-12 stycken på tre dagar och gick runt en mil varje dag mellan de olika visningarna. För mej är detta andra gången jag är med om en sk pressvecka, men förra gången var jag kanske bara inbjuden till hälften så många. Den här gången halkade jag in på ett par som jag inte ens var inbjuden till, sånt går i sällsynta fall…

En av dem som jag gillade bäst var PRAT PR. De har nämligen en härlig blandning av barngrejer, hudvård, skönhet, kläder, mat och välmående. Här hade jag kunnat stanna mycket längre än jag gjorde, men då hade jag inte fått hjälp att hitta nästa ställe…

Det första jag la märket till var Ystad Saltsjöbads lilla hörna. Jag har hört talas om stället och varit sugen på att åka dit. Vet inte hur många tävlingar jag deltagit i för att vinna en vistelse där… än har jag inte haft nån tur. Men en dag ska jag åka dit för det verkar hur mysigt som helst med alla behandlingar och stranden precis utanför. Helt perfekt för en konferens eller varför inte en tjejhelg?

Efter presentationen av Ystad Saltsjöbad tog jag lite frukost och medan jag åt den fick jag se Wenz fina kläder och klä en skyltdocka i nyårsklädsel. Självklart valde jag rött! Jag själv har ofta kläder med färg och är nästan alltid ensam om det. Åsa från företaget pratade länge med mej om kläder för oss som inte har modellstorlek, utan är lite mindre än normala svenskar. Hon höll med om att det var ett problem och tog med sej frågan till kontoret och sen fick jag ett mail bara någon dag senare att de ska ha ett samarbete med Klingel som har kläder i nästan alla storlekar. Jag sa att jag kan ställa upp som modell om de behöver en Smurf nångång. Wenz har himla snygga kläder som jag gärna visar upp  🙂

Sen fick jag veta allt om personal shopping för män. Det är hur smart som helst! Man lägger bara in sin profil på Outfitterys websida och beskriver vid vilka tillfällen man behöver kläderna. Om det är jobbet, till en fest eller kanske en date… Den personliga shoppern plockar ihop en låda med kläder som man provar i lugn och ro hemma. Man betalar bara för det man behåller och skickar tillbaka resten. Smart va? Å det finns förstås kläder i alla stilar och prisklasser.

Jag fick veta allt om Niveas grejer och årets nyheter, känna på krämer från Lush, smaka glass från Lejonet och Björnen, känna hur olika smaksatta salter smakar och en massa annat. Jag hade velat testa Familyyoga också, men hann bara prata med Alexia som lanserar konceptet inom kort. Jag får testa sen när tjänsten kommer, vilket är i slutet på månaden. Ytterligare ett steg på min väg mot ett friskare liv, me like!

Som sagt; jag hade kunnat stanna mycket längre – men var rädd att inte hitta fram till nästa ställe. När det är dags för nästa pressvisning på PRAT PR så ska jag se till att ha mycket mer tid, för det fanns saker jag verkligen gillade och ville veta mer om. Men redan nu vet vi att vi ska testa shoppingen för Martin på Outfittery, titta närmare på kläderna från Wenz och hela familjen ska bli smidig av yogan. Allt det andra är bara härlig bonus  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *