Planerar nästa resa

Planerar nästa resa

På fredag åker jag till Spanien igen. Då ska jag och fyra andra besöka vingårdar, en likörfabrik och en massa annat. Eftersom jag vill ha så lite som möjligt att tänka på
när jag är borta, så försöker jag att skriva och förinställa inlägg både
här på bloggen och på Du i Fokus. Det går sådär…

Jag har dragit fram vartenda recept jag har samlat på mej i vuxen ålder. Jag kollar igenom och ser om något ska provlagas för recept till Du i Fokus. En himla massa gick i soporna, men en liten hög blev det med spännande grejer som ska testas. Imorrn provlagar vi en grekisk fiskgratäng… så får vi se vad det kan bli av det.

Jag har även suttit med penna och papper framför tv´n och skrivit matsedlar. Jag tänkte planera hela vägen fram till jul och har kommit till vecka 46… typ fem veckor kvar alltså. Å andra sidan kan det vara smart att planera hela januari också eftersom vi drar till Egypten efter nyår. Går det så går det  🙂

Jag har tvättat allt sedan förra resan och lagt fram det till nästa tripp. Det är runt 20-23 grader i Spanien just nu, så det blir mest shorts och linne. Passet ligger redo och biljetterna är utskrivna. Jag känner bara en av de andra som ska med och det är Diana. Håll koll på våra bloggar, så får ni hänga med på massor med skoj.

Det här är fördelen med att inte ha små barn eller ett 9-5-jobb. Och en generös man, kanske man ska tillägga. Att kunna hoppa på kul grejer och bara dra iväg skulle ju vara rätt svårt med barn och jobb. Nu kan jag bara ändra lite i min planering och dra iväg. Martin säger ja till det mesta och hundvakt brukar lösa sej.

Många tycker att Martin är så generös och snäll som ”låter mej åka”, men om han inte var det så skulle han ju inte vara rätt för mej… Precis som jag inte säger något när han är på aw med jobbet. Vi har tillbringat så otroligt mycket tid tillsammans genom åren att vi inte har några problem med att göra saker på egen hand. Vi litar på varandra och unnar varandra lite skoj!

Bäst att fortsätta med de där matsedlarna… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *