Planeringssnack

Planeringssnack

”Ok, vem äter hemma på tisdagkväll”, ”Hur ser träningen ut för dej på torsdag”, ”Vem sätter igång maten på lördag”. Så låter det hemma hos oss på söndagkvällarna, så planerar vi nämligen veckans mat.

Nu har vi äntligen fått alla skolscheman och träningarna har kommit igång. Senior skjuter två kvällar och jobbar 1 eller 2. Junior tränar 4-5 ggr och ska dessutom passa ihop sina tider med flickvännens. Flickvännen är lite petig med maten, så vi vill dessutom veta när hon är hos oss så vi kan göra något som även hon äter. Vi jobbar måndag – torsdagkväll, och ska ha lunch innan vi åker. Det är lite som att lägga pussel att få ihop allt, men det är väl värt det.

Så på söndagarna planerar vi veckans mat och på måndagförmiddag handlar vi inför hela veckan. Så vet man precis hur matveckan ser ut, vad som ska handlas hem och vem som ska fixa maten. Det är mycket stress som försvinner på det sättet. Alla vet vad som ska ätas och ingen behöver stå med näsan i frysen och fundera en kvart innan middagen… skönt!

Så det är väl bara att göra sej iordning och åka till Ica Maxi… kommer man tidigt på måndagarna har man chans att köpa kött till halva priset. Det e bra!

Ge er en fin vecka som ni kan vara nöjda med till helgen. Det ska jag göra!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *