Helga vilodagen… skulle inte tro det!

Helga vilodagen… skulle inte tro det!

Idag är det alltså söndag och vädret är inget vidare. Det regna iofs inte än, men det kommer nog snart… Så idag blir det att fixa inne och det behövs!

Igår lyckades jag iofs dra ett varv med dammsugaren och köra en tvätt, men mycket mer blev det inte. Vi stod i Salem i 8 timmar och var helt slut när vi kom hem. Men jag tror att det kan bli en hel del nya medlemmar på onsdag… det var vädligt många som pratade med oss och inte hade en aning om att Viktväktarna fanns i Rönninge. Och med tanke på att många inte vill skylta med att de försöker gå ner i vikt så var det ett antal som gick omvägar runt oss också. Men nu vet de att vi finns och det brukar ge ringar på vattnet. Så kommer de inte på onsdag kommer de kanske någon annan vecka…?

Kroppen känns alltså ganska mör efter att ha stått upp mycket igår, så det är lite svårt att komma igång. Men klockan 14 får vi besök så vi ska röja på nedervåningen och fixa något att fika på. Baileys ska få sina klor klippta och vi ska gå en promenad med honom. Vi behöver gå lite för att få fart på kroppen, så det ska bli skönt. Men jag måste verkligen hitta botten i tvättkorgarna, den har varit försvunnen lite för länge nu. Senior jobba, men Junior får hjälpa till.

Så det får bli en dag i städningens tecken. Jag plockar, tvättar och röjer, Martin och Junior får ta varsitt badrum tror jag. Ska nog gå och servera dem deras uppgifter nu 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *