Positivt flöde

Positivt flöde

Just nu är jag inne i ett positivt flöde och känner mej genuint glad i hela kroppen. Det är kanske det som kallas att vara harmonisk? Det är inte så att det händer bra grejer hela tiden eller på annat sätt finns någon konkret anledning, allt känns bara väldigt bra ändå på nåt sätt  🙂

Det är skitmycket på jobbet och jag trivs inte i min kropp, ändå känns det inte särskilt betungande alls. Det lixom bara är så och jag ska ta tag i mej själv from nästa vecka. Först ska vi klara av alla födelsedagar och sen är det dax att prioritera mej igen. På måndag ska vi på en 80-årsbjudning, sen är födelsedagarna över för den här gången.

En liten del i detta har väl Juniors körkort, men även Seniors som nu är dryga året gammalt. Killarna frigör sej mer och mer och vi behöver inte längre ha koll på taxitider, hämtning, lämning… i dag var det första lördagen som både Martin och jag kunde sova utan att behöva gå upp och köra Junior till träningen. Han har iofs tagit mc´n under sommarhalvåret, men varenda vinter har någon av oss kört honom i 14 år!

Idag skulle han dessutom hela vägen till Eskilstuna på simtävling, så det var lixom extra skönt just den här helgen. Hade det var någon annan helg hade han stannat i Eskilstuna över natten, men ikväll måste han komma hem för då ska han firas. Ikväll kommer släkt och en del vänner hit för att fira Martins 40-årsdag och Juniors 18-årsdag. Jag kanske också får vara med lite på nåt hörn… Vi har mycket att fira just nu; på måndag har Martin och jag varit ett par i fem år  🙂

Så igår sattes hela familjen i jobb och hela huset städades och förbereddes för kvällen evenemang. Just nu är Martin ute med Baileys, Senior är och handlar tomater och jag ska städa vårt sovrum och sedan göra klart i vardagsrummet. Medan jag pysslar runt här slänger jag ett öga på datorn som visar Juniors tävlingar. Han har redan tagit plats i en final och ett brons!

Jag mår bra! Så där så att det känns som att man kan övervinna det mesta. Och katastroftänket är nästan borta. Det fanns ju en tid då jag inte litade på en bra känsla, utan alltid funderade på när nästa smäll skulle komma. Så är det inte längre och det är jätte skönt. Jag kan faktiskt vila i tanken att allt är helt ok och kanske kommer att vara så ett tag. Jag har faktiskt vant mej vid att livet kan vara lugnt och skönt ibland. Det tog lite tid att komma dit bara… men nu är jag där och här hade jag tänkt att stanna!

Solen skiner och det är 7 minus ute, men helt ok ändå! Ha en fin lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *