R E A

R E A

Jag hade turen att vinna biljetter till första publikrepet med R E A – Roligt, Elakt, Aktuellt. Ni vet gänget med Anders Lundin och Sussie Eriksson, nu har de dessutom fått ”hjälp” av Ola Forssmed och Charlotte Strandberg. Martin har länge velat se dem och nu var det dax.

Det var dock några små hinder i vägen… vi jobbade… men det löste vi genom att Martin fick jobba själv 🙂 Så medan han tog hand om våra medlemmar i Rönninge, satt jag, Junior och hans flickvän Mandisen och mumsade på tornedous och hjortfilé. Där var nästa krux… det var bara föreställningen jag vunnit, inte middagen och den måste man äta för att få se showen… vet ni vad maten på Hamburger Börs kostar??? Det fanns hela fyra rätter att välja mellan och den billigaste kostade 245 kr! Tur att Martin inte skulle äta…

Men men, showen var ju gratis och vi behövde få skratta – så det var bara att äta, se glad ut och betala. Å vi fick skratta! Vi kom dit strax efter 18, eftersom platserna skulle intas senast 18.30. Maten hade vi ätit upp strax efter 19, showen började 21.30… där satt vi och väntade och väntade… Tur att Senior inte var med, han hade blivit galen! Men vi spelade spel på mobiltelefonen, kollade Facebook och pratade. Vi fick ett himla bra snack och kom fram till en massa bra saker.

Martin dök upp vid 21-tiden och sen började alltså showen 21.30. Eftersom det var första publikrepet så hade man inte sållat bort några nummer. Så istället för 90 minuter show fick vi 120 minuter. Ett publikrep innebär att det kan bli fel, man får göra om, saker hakar upp sej osv. Det brukar vara mycket roligare än på den ”riktiga” föreställningen. Men igår hände inte så många incidenter mer än en mikrofon som började trassla.

Numren var många och de flesta riktigt roliga. Ola Forsmed är dock den som utklassar de andra. Han är outstanding som Anna Anka och i ett nummer om ”Halv åtta hos mej”. Helt suverän. Tejerna gjorde en sjukt rolig grej på Lady Gaga och klädbyten som borde få Lill Lindfors att bli grön av avund. Helt klart sevärt alltså!

Showen slutade 23.30, sen skulle vi få våra jackor och gå till bilen. Efterrätten var för dyr på Hamburger Börs, så det fick bli en glass på Mc Donalds på vägen hem. Alltså kom vi hem ganska sent, men men.

Det var så skönt att få skratta, det behövde vi!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *