Regndrabbad

Regndrabbad

Idag skiner solen och allt är skönt. Men som ni alla vet så har det regnat en hel del den här sommaren. Ett regn som sabbat lite här och där.. och då menar jag inte förstörda semesterar.

För någon vecka sedan skulle vi lasta en massa grejer i bilen och var då tvugna att fälla sätena bak. När vi lyfte ena basätet upptäckte vi att det var plaskvått där… kollade under andra sättet och det var likadant. Tittade under skyddsgummit i bakluckan och det var lika illa där 🙁

Då körde vi nödlösning och hade sätena uppe och la dit badhanddukar som fick suga upp det värsta. Idag har vi haft ”operation biltorkning”. Vi har lastat ur allt löst och öppnat alla dörrar på vid gavel. Idag är det 23 grader i skuggan och fläktar lite, perfekt torkväder 🙂

När det är torrt och fint ska vi städa ur bilen ordentligt också. Torka av och dammsuga. Det är enklare här nere eftersom allt finns i garaget. Hemma har vi tex ingen dammsugare att jobba med, vi har bara centraldammsugare… Så nu ska bilen både bli torr och urstädad.

Men det va ju fasen att bilen tydligen inte är tät. Frågan är bara VAR det läcker in… det måste vara på mer än ett ställe eftersom det är blött på fler ställen. Hmmmm…….

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *