Regnet öser ner…

Regnet öser ner…

Det verkar som om många här på bloggen är mer eller mindre deppiga. Har det med vädret att göra? Är det en stressig period just nu? Vad beror deppigheten på?
 
Personligen tycker jag det är urjobbigt när det närmart sej skolavslutning. Det ska hittas på så mycket i skolorna och inget är som vanligt. Tiderna ändras och matsäckar ska tas med. Varför går man överhuvudtaget i skolan de 2-3 sista veckorna, när man inte har några lektioner???
 
Ena sonen har studiedagar titt som tätt just nu, varför drar man inte ihop alla studiedagar och ger ungarna ett tidigare sommarlov istället? Han hade studiedag i onsdags, ledig torsdag, lovdag i fredags. Studiedag nu på fredag och lovdag på måndag, ledig tisdag… alltså… Är det av princip de ska gå i skolan till den 15:e?

3 svar på ”Regnet öser ner…

  1. det kan man verkligen undra… det är väl för att lärarna inte kan ta ledigt före? men det ska ju vara bra att varva ner inför ledighet. men det gäller inte föräldrar dårå..*S*..näe..minns va stökigt det var de sista veckorna…och förresten har jag en student här nästa vecka… måste sätta fart med förberedelserna.
    *kraam*

  2. ALLT är turbulent och upp och ner inför VARJE avslutning-samma snurr varje år. Och dessa stackars sönderstressade ungar som ska nå mål, betyg och hinna avsluta allt-plus att de ska packa matsäck i tid och otid och fara än hit och dit-oftast på saker de inte ens tycker är intressant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *