Rivstart på vardagen

Rivstart på vardagen

Vi kom hem från Gambia i lördagsmorse vi 4-tiden. Runt lunch fick vi hem pälsbollen och Martin åkte och handlade, i övrigt låg vi som döa sillar i tv-soffan. På söndagen kom jag faktiskt iväg och tränade och måndagen gick åt till att tvätta och städa bort julen. Sen var ledigheten slut…

I tisdags stod jag på Älvsjömässan med kameran i högsta hugg; Formex öppnade! Formex är en inredningsmässa för fackfolk och media. Här trängs nya och gamla designers, inredningsföretag, inköpare och media. Allt ligger ett halvår i förväg, så nu i januari är det kommande påsk och sommar man visar upp. Jag är där för att få roliga och spännande uppslag att skriva om. Å det fick jag även i år!

Jag har några favoriter på Formex som jag tittar till varje gång. Jag brukar börja med att gå förbi Cult Design och kolla deras nyheter. Cult designar mycket av porslinet som jag ofta använder på mina matbilder. Ni har säkert sett den rosa temuggen, som jag bara älskar!

Sen fortsätter jag till Nadja Wedin som gör härliga mönster och de brickor som jag ofta servera min frukost på. Nu kommer hon även med muggar i sitt allra första mönster, de kommer jag att skriva om. Nadja och hennes sambo Lasse är så himla mysiga människor och såna vill jag gärna pusha lite extra för.

I normala fall hade jag sedan fortsatt till Caroline Svedbom, men hon var inte där! Så istället gled jag in i C-hallen och träffade mina lakritskompisar på Beriksson, Haupt, Lakrids och Lakritsfabriken. Många roliga nyheter och mycket gott. Jag kommer bla att skriva om samarbetet mellan Haupt och Mumin, en presentask med fyra nya lakritspraliner som finns i en mycket begränsad och numrerad upplaga.

I övrigt kollade jag även i Stelton, Ceannis, Eva Solo och Sagaform som alltid har fina grejer och ofta kul samarbeten. Så det blir nog någon liten text där med.

Vardagen började alltså med en rivstart. Nu är det bara att börja skriva 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *