Så är datorn lagad :-)

Så är datorn lagad :-)

Nu har vi en fungeande dator igen! Ja, alltså… vi har ju haft vår laptop som fungerat hela tiden, men den stora datorn kom det nåt virus eller nåt i, så den gick knappt att använda. Martin blåste rent hårddisken och installerade om allt och nu funkar den klockrent!

Att man är så beroende av datorer, ganska hemskt faktiskt. Jag vill gärna läsa nyheterna, mailen och kolla en del bloggar varje dag. Just nu är det dessutom årsmötestider och en hel del papper som ska sammanställas. Alla dokument har legat i stora datorn och inte gått att jobba med, så nu börjar det bli brådis att få ihop allt tills på måndag då årsmötet är. Så ja, jag är ganska beroende av att min dator fungerar.

Däremot spelar jag aldrig, lägger inte ens patienser. Resten av familjen har sina spel som de sitter med då och då. Eftersom den trasiga datorn är huvuddator så har den gjort alla andra datorer i huset långsamma och det har hörts en hel del grymtanden från ffa äldste sonens rum. Han är nog den som tyckt att detta varit jobbigast. Han är i perioder riktigt databeroende, så det har varit skitbra för honom att det inte har fungerat. Senior är som sagt periodare, han kan spela jättemycket dataspel under en period (tills jag bryter) för att sen inee spela alls på en lång period. Jag ser när det blir för mansikt och säger till, då känner han oftast att jag har rätt och lägger av.

Nu fungerar iaf allt igen, efter 3 veckors strul. Så idag ska jag fixa alla papper som jag ligger efter med. Tur man bor ihop med en datatekniker 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *