Grupper på Facebook

Grupper på Facebook

Jag trodde folk hade blivit lite mer restrektiva med att gå med i olika grupper på Facebook när det visade sej att grupperna byter namn lite hur som helst, men inte…

Just nu går många med i grupper med namn som ”kan den här lyktstolpen får fler röster än Mona Sahlin” eller ”Kan det här kärnkraftverket får fler röster än Maria Wetterstrand”. Jag tycker det är oförskämt att starta eller gå med i grupper av den här sorten. Framförallt tycker jag att den som själv gnällt på att folk blir kränkta på olika ställen, INTE ska vara med i en sån grupp. Då tänker jag på alla dem som tyckte det var hemskt att man på pridfestivalen kastade pil på en bild av Alf Svensson, dåvarande ledare för Kristdemokraterna.

Jag tyckte den kampanjen var skitdålig och kränkande. Inte det bästa sättet att diskutera en fråga på om man vill bli tagen på allvar. Att nu samma människor som gnällde då, går med i dessa grupper har jag mycket liten förståelse för. Oavsett var det görs, så ska man inte kränka folk!

Gå ur de där grupperna! Bara för att man har en ledande postion och åsikter som alla inte håller med om behöver man inte ta att bli kränkt och förlöjligad. Det liknar ju värsta sandlådan!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *