Så jädra skönt!

Så jädra skönt!

Nog för att insidan är viktig, men ibland måste man ta hand om utsidan också. Jag är väldigt dålig på det… jag klipper mej en gång i halvåret typ och smörjer in ansiktet då och då, thats it lixom…

Därför blev jag extra glad när Diana bjöd in till SPA på Sparadiset. En eftermiddag med bara en massa mys och Sparadiset på Kungsholmen. Senast jag var där var på invigningen för sex år sedan, det är nästan så man skäms faktiskt. Diana är mycket bättre på att ta hand om sin utsida och åker på SPA lite titt som tätt faktiskt. Kolla in hennes sida så finns mängder med bra tips om SPA i både Sverige och världen.

Igår drog jag alltså in till stan för en mysig eftermiddag med 10 andra tjejer. Vi hade jacuzzin för oss själva och kunde testa både floating och ansiktsbehandling. Min kropp var inte riktigt med på att första mysa i varmt vatten och sedan gå ut i kylan, tyvärr, så jag fick nöja mej med ansiktsbehandling. Jag vet inte riktigt viken behandling jag fick faktiskt, men det var djuprengöring med en liten slipmaskin från Nannic. Det kändes som en liten pimpsten gick runt hela ansiktet och det var så ruskigt skönt!

Jag hade gärna rengjort hela kroppen med den där apparaten, det var sååååå skön! Men jag fick nöja mej med fejjan och kände mej som ny när jag var färdig. Asså, vilken grej! Vill göra fler gånger!

Vi hade hela stället för oss själva, Frida som äger och är en av grundarna av Sparadiset gjorde det mysigt för oss med bubbel och snittar. Behandlingarna avlöste varandra och flotaingtanken gick varm, en och annan passade på att använda jacuzzin och några av oss satt och pratade. De flesta som var där känner varandra sedan ganska länge, men träffas sällan – så det fanns mycket att prata om. Självklart skulle det tas lite bilder också, allt ska ju dokumenteras förstås. Slår ni in taggen #sparadiset på instagram hittar ni massor, både från oss igår och från andra som varit där tidigare.

Vill ni ha några mysiga timmar som par, kompisar, möhippa eller fira något – då kan jag absolut rekommendera Sparadiset. Det finns fler runt om i Sverige numera, så det är bara att kolla in vilket som ligger närmast. De brukar ha bra erbjudanden på Lets Deal som man kan kolla in, just nu är det ett ”gå 2 betala för 1”.

Jag måste verkligen bli bättre på att ta hand om min utsida, särskilt min hy, inte bara äta rätt och träna. VI fick faktiskt ett presentkort under kvällen, nu ska jag bara försöka välja vilken behandling jag vill göra. Typ alla är intressant 🙂

Är du bra på att ta hand om din utsida? Vad brukar du göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *