Så tokigt det kan bli :-)

Så tokigt det kan bli :-)

I morse bad Senior mej ta fram kläder till honom, vilket jag gjorde. Jag slängde åt honom jeansen som låg överst i den rena tvätthögen och en t-shirt. Byxorna såg lite för långa ut, men Senior vek upp dem så var det inte mer med det…

När jag kom hem från mina åtaganden sa vännen: Ja, det är mycket man ska vänja sej vid… som att killarna snor ens kläder… så garvade han. Jag fattade ingenting. Då visar det sej att de förstora byxorna inte alls var Seniors utan Vännens! Vännen är nästan 2 meter lång, mot Seniors 175 cm… inte konstigt byxorna var för långa.

Jag skickade ett sms till Senior och berättade hur det förhöll sej och han skrattade lika gott som vi andra. När han kom hem bytte han genast om till andra byxor, så Vännen har något att gå till jobbet i. Hade kunnat bli riktigt intressant annars… första dagen på ny ort med en konsulent utan byxor 😉

Så kanske vi skulle få massor med nya medlemmar! Vem vet? Det kommer vi aldrig få veta, för nu har han ju fått tillbaka sin byxor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *