Så trött idag…

Så trött idag…

Idag är ingen bra dag. Jag är fruktansvärt trött, sådär så jag nästan mår illa. Vet inte varför, mer än att det varit lite mycket de senaste veckorna. Den här veckan har jag haft långa dagar, med tingsrätten varje dag. Idag var jag iofs där enbart för en kort överläggning, men ändå… Det konstiga i allt detta är att jag ju tycker att det är både kul och intressant, men ändå inte kan stå emot tröttheten.

Just nu är jag på Huddinge Sjukhus. Martin har lektion och jag håller på med klassrapporten. Vi har väldigt lite folk här, vilket känns jättetråkigt. Upptagningsområdet finns ju… med så många anställda här borde vi kunna ha världens största klass. Men som det är nu får vi knappt ihop så förtjänsten täcker lunchen  🙁

Strax får vi åka hem. Då hinner vi precis äta en sen lunch innan vi ska iväg till nästa ställe. I bästa fall hinner jag lägga mej en liiiiten stund och eftersom jag somnar på en mikrosekund kan jag hinna sova några minuter. Junior är hemma och är sjuk, jättebra planering när han har tävlingar i helgen… det är så jäkla typiskt!

Det mesta känns alltså ganska surt idag. Men det kanske bara är en sån dag? Vi får väl hoppas att det är bättre imorrn.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *