Så trött!

Så trött!

Solen sken och vi skulle ju ha en skön dag i solstolen… så blev det inte riktigt. Efter att sonen fått det tråkiga beskedet och jag varit i skolan och härjat runt, fick jag iaf en timme på rygg i solen. Så skönt!
 
Lunchen blev både vacker och god – se själva:
 

 
När Vännen och jag skulle åka till jobbet bröt Senior ihop. Han bara låg i sängen och grät, ville inte att vi skulle åka. Men man kan ju inte bara stanna hemma från jobbet, ett annat jobb kanske – men inte när vi bara är två. Vi erbjöd honom att följa med, men han ville inte det heller. Han var bara ledsen. Med tungt hjärta åkte vi iaf till jobbet och när jag pratade med honom lite senare var allt mycket bättre. Då spelade han och Junior fotboll utanför huset och hade lagat mat tillsammans.
 
På jobbet var allt faktiskt riktigt bra. Strulet med den som har klassen på onsdagar har upphört, iom att hon slutade för två veckor sedan. Nu stämmer lagret och medlemmarna får rätt information. Stora klasser, men trevliga människor.
 
Nu när vi kom hem möttes vi av en glad Senior ”Men jag är ledsen inuti”, som jag hoppas få iväg till skolan imorrn. Rektorn har svarat på mitt mail och ska ringa mej under morgondagen. Ska bli intressant att se vad hon har att säga. Imorrn åker vill till Åland med killarna, ska bli kul och skönt att komma bort. Baileys har åkt med mormor och morfar till Öland och blir borta nästan en vecka. Jag kommer längta ihjäl mej!!!
 
Nu ska grabbsen titta på fotboll, medan jag gör något annat. Gonatt!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.