Så var det med det!

Så var det med det!

Min dator kraschade ju förra veckan… som tur är så är Vännen så pass duktig med datorer (och tycker dessutom att det är roligt) så han kunde rädda allt som fanns på hårddisken. Allt finna alltså kvar, men numera i min bärbara dator.
 
Genast började jag kalkylera… fanns det pengar till en ny dator? Vad kostar en sån? Vilken prestanda osv behöver jag? Jag kom fram till att jag kan få en hyfsad för runt 5000 kr. Jag behöver ju bara nåt att skriva på…
 
När jag säger detta till Vännen tittar han bara på mej och suckar. Sen vill han veta varför jag ska köpa en ny dator? För att jag behöver en förståss!!! Så dum trodde jag inte att han var… då tittar han bara på mej igen och suckar ännu högre. DÅ fattar jag! Han har ju en dator som han vill flytta hit och som har hur stor plats som helst även för mina små databehov. Det var alltså inte han som var dum, utan jag…
 
Så i måndags flyttade hans dator in här, med andra ord BOR Vännen alltså här nu. Han har nämligen sagt att där datorn är, där bor han. HJÄLP!!! Det är ju det här jag tyckt varit så läskigt ju! Men men… Nu bor Vännen och hans dator här, inte på pappret – men fysiskt. Det är bara att gilla läget… och det gör jag ju  😉
 
Tänk att jag fick en ny dator helt gratis!!! Och en karl på köpet!!! Inte illa pinkat alls…
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *