Sista dagen med barnen

Sista dagen med barnen

Idag är det faktiskt bra att solen inte skiner, jag har nämligen inte tid att sola 🙂

Idag ska vi till att börja med åka och handla, sen blir det en tur till soptippen. Det sista ska packas ner i ungarnas väskor, innan vi stänger dem och ställer dem åt sidan. Vi ska börja städa av här hemma, vi börjar med vårt sovrum och jobbar oss neråt. Ikväll blir det en god middag tillsammans med barnen och Juniors flickvän innan vi tar en tidig kväll. Klockan 3 inatt går deras taxi till arlanda och sen ses vi inte förrän den 28:e igen.

Det ska verkligen bli skittråkigt! Det är inte så att jag inte klarar av att ungarna åker ifrån mej, Junior var ju faktiskt borta tre veckor förra året. Det är mer att jag gillar att ha dem runt mej eftersom vi har så himla kul tillsammans. Men som sagt; nu är de ur vägen ett tag så vi kan städa och i bästa fall hinna städa klart överallt och faktiskt njuta av det. På 10 dagar hinner man ganska mycket, men vi ska faktiskt göra lite annat också… vi ska segla nästa vecka! Baileys ska också med… det blir spännande att se honom och Martin i en segelbåt 🙂 Å midsommar firas hos blogg kompisar – skiiitkul!

Det kommer bli jättebra! Ungarna får komma bort och ha kul, vi får en massa gjort men också ha kul. Sen kommer de hem och alla är glada att ses igen 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *