Skitmorgon!

Skitmorgon!

Fick svar från skolan igår på hur vi ska lösa Seniors problem kring matten. Allt verkar ok där nu och Senior får en ny chans som han nog ska fixa. Bara han grejar detta lägger vi ner matten, så han få lugn och ro. Pratade med några andra lärare också för att se om han har någon chans till MVG eller om han kan ta det lugnt. Nu har vi iaf fått de svar jag ville ha och det känns bra.
 
Idag morse var Senior sååå speedad. Han skulle göra nationella prov i matte på morgonen och var supernervös. Nu på eftermiddagen ska han sitta kvar några timmar efter skolan och fixa matten. Han fick med sej mellanmål och en massa annat och som tur var tog Vännen det och la det INTE i Senior ryggsäck… ryggsäcken försvann nämligen och ingen vet var den är… grrrrr!!!
 
Senior har inge aaaaning om var han har lagt den. Men han konstaterade iaf att han haft den med sej TILL skolan eftersom han förvara cykellåsen i den och faktiskt hade låst cykeln. Teorin nu är att någon kanske tog den medan han låste cykeln eller medan han letade efter grjer i sitt skåp. Han har den alltis på ryggen för att INTE slarva bort den, men nu hade han alltså inte det av någon anledning.
 
Fick iaf samtal om att nationella provet gått bra och att nervositeten släppt något. De är många som letar efter ryggsäcken nu… håll tummarna för att den hittas. Blääää!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *