Skönt slippa nycklar

Skönt slippa nycklar

*** I samarbete med Hjalmar & Company***

Jag är ganska bra på att hålla ordning på mina nycklar, men nog har det väl hänt mer än en gång att man sprungit runt och letat när man har superbråttom. Har inte ni det?

Nu har flera i vår närhet installerat kodlås på sina ytterdörrar. Såna som man både kan manövrera med kodbricka, bara kod eller genom mobilen. Så himla smidigt. Nycklar är ett minne blott! Mobilen har man ju lixom jämt med sej, iaf jag 🙂

Axessa porttelefon funkar i de flesta hus, oavsett om det är ett flerbostadshus, företag, föreningslokal eller enfamiljshus. Oavsett var jag befinner mej kan jag öppna dörren med mobilen och jag kan även se den som vill in – vilket är en fördel om det handlar om tex hantverkare. Man vill ju inte gärna ge okända personer sin nyckel eller portkod… Det slipper man med detta system.

Man ser även vem som gått in, när, och har på så sätt extra koll när man är bortrest. Har man tex en föreningslokal kan man låsa den helt under vissa tider och bara tillåta passering en bestämd tid. Hur smart som helst! Å försvinner en bricka så kan man bara spärra den brickan, hela låset behöver inte bytas ut.

Jag skulle gärna ha så, det kanske blir en dag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *