Skrattade så vi grät

Skrattade så vi grät

Ni kanske har sett programmet ”Would I lie to you?” på BBC? Ett lekprogram där man ska avgöra om folks olika berättelser är sanning eller lögn. Galna och utflippade, ofta osannolika berättelser, som ofta är helt sanna…

Vi fick nys om att programidén kommit till Sverige, ”Tror du jag ljuger?” kommer det att heta här och vi fick plats på inspelningen. När vi fick veta att Anna Mannheimer är programledaren som ska hålla ordning på lagledarna Fredrik Lindström och Johan Glans var det lixom självklart att gå dit. Idag var det dax!

Trots regn, halv storm, signalfel och inställda tåg lyckades vi ta oss in till stan och till och med komma i tid. Vi möttes upp av supertrevliga Beatrice som såg till att vi hittade rätt i TV-huset. Allt skulle komma igång kl 15, men pga SJ blev allt försenat. Peter Apelgren åkte från Göteborg, men kom bara till Hallsberg innan det fick bli taxi resten av vägen till Stockholm. Men när han väl var på plats körde allt igång.

Ena laget bestod av Fredrik Lindström, Renee Nyberg och Knut Knutsson. Andra laget bestod av Johan Glans, Shima Niavarani och Peter Apelgren. Med de kombinationerna kan det lixom bara bli kul, det fanns inga andra alternativ. Och kul blev det. Vi har skrattat så vi gråtit mer än en gång!

Att höra Renee berätta hur hon ringde SOS alarm i sömnen och trodde att 10000-metersklubben var något helt annat än det det faktiskt är eller Peter Apelgren gå rätt in hos en vanlig familj och be om lunch och sedan höra de andras frågor var verkligen helt sjukt roligt! Sanning eller lögn spelar ingen större roll, det är hur kul som helst oavsett.

Två timmars inspelning ska nu klippas ner till en halvtimma och den 19 mars kan vi se resultatet på SVT. Jag kommer att sitta klistrad för det var så sjukt roligt och det ska bli riktigt spännande att se vad som blir kvar av vårt helt galna program. Jag önskar att allt är med, men det går ju inte… tyvärr. Jag fattar bara inte hur de ska kunna välja bort något… 9 program blir det och jag ska se vart enda ett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *