Skulle jag bli en bra riksdagskvinna?

Skulle jag bli en bra riksdagskvinna?

Det vete sjutton!!!
Men jag skulle iaf inte bli sämre än någon annan!
 
Med den bakgrund som jag har så tror jag nog att jag skulle kunna göra en hel del nytta. Mitt hjärta brinner för alla som har särskilda behov, dvs någon form av funktionshinder (både psykiskt och fysiska). Jag är kontaktperson åt en kille som har aspergers syndrom och har själv två barn som tillsammans har 10 olika diagnoser. Det som stör mej mest är att ett funktionshinder måste synas för att finnas. Du har väldigt svårt att få hjälp om det inte syns på dej att du behöver hjälpen. Sånt ogillar jag starkt!
 
Kan jag då göra något åt det? Jag tror det. Jag måste iaf försöka!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *